Srećan rođendan mužu – Čestitke i poruke za rođendan mužu ili suprugu

Mužev rođendan uveliko kuca na vrata, a vi želite da mu prilagodite nezaboravnu zabavu i da mu čestitate na originalan način, evo i nekoliko lijepih rođendanskih čestitki za muža.

Rođendani su uvijek nešto posebno, ali ukoliko je rođendan mužu ili suprugu, onda je to dodatno značajan i bitan događaj.

Planirate iznenađenje i želite ga učiniti da se osjeća posebnim uz poruke i čestitke zahvale što je on dio vašeg života.

Evo nekoliko lijepih rođendanskih poruka za muža. Možete ih koristiti onakve kakve jesu ili prilagoditi da vam odgovaraju.

Čestitke za rođendan mužu

srecan-rodjendan-muzu-moj

U uobičajenim danima možda ste i previše zauzeti da biste mužu rekli koliko vam je stalo do njega. Ali na njegov rođendan ne propustite priliku da izrazite svoje iskreno osjećanje prema njemu.

Evo nekoliko čestitki i poruka za mužev rođendan.

Srećan ti rođendan, živeo mi i voleo me još dugo, i nikada da ne pustimo jedno drugo, naše su sve strane sveta iste jer na svet posmatramo jednim srcem i jednim očima. Volim te mili moj, sve neka ti se ostvare želje, moju si ostvario kada sam postala tvoja iu kada si moje srce zarobio kao da sam ti ga dala na dlanu.

Volim te dragi, kao što nisam mogla ni da slutim, i kada pričam i kada sa tobom ćutim, Moje srce treperi kao uplašena ptica, i ja ti želim puno sreće i radosti, I da se ne bojiš starosti pored mene, jer ne planiram da se ikada udaljim od tebe. Srećan ti rođendan, volim te najviše mili.

Kada me neko pita šta je sreća, ja nesvesno svaki put izgovorim tvoje ime, a kada me pitaju šta je ljubav, ja pomislim samo na nas dvoje. Nikada ti neću pustiti ruku, i zauvek ćeš biti na mojim usnama i u mom srcu, kao pečat vremena koje traje zauvek. Volim te i želim ti srećan rođendan, tvoja jedina i najdraža žena.

Kažu da je važno imati nekoga da te drži za ruku da ne padneš, da ti pomogne da ustaneš kada te život slomi. Pričaju da je najpotrebnije da imaš ljubav i podršku nekoga ko ti je i ljubav i prijatelj, i da si tada pronašao suštinu. Ja nemam onda više šta da tražim, jer u tebi imam sve o čemu sam maštala, ali ne želim da kao i svako drugi brojimo naše vreme danima i minutima, jer je naše vreme dragoceno i ono je za nas stalo, jer ga je naša ljubav zarobila i ono je večnost i ništa drugo. Mili moj, srećan ti rođendan, volim te kao i prvog dana, samo jače i više, beskonačno i zauvek.

cestitke-za-rodjendan-najboljem-muzu

Nemam šta da ti kažem, a da već nisam rekla i rečima i pogledom koji samo ti razumeš. Nemam šta da ti poželim veće i bolje od onoga što imam sa tobom i što sam ti poželela već toliko puta srcem. Mogu samo da te volim još više, dok srce kuca i dok dišem, srećan ti rođendan i moje su misli sa tobom i dok ti ovu poruku pišem.

„Mladost je srećna jer može da vidi lepotu. Svako ko očuva sposobnost da vidi lepotu, nikada ne ostari.“ Ti si uvek pred mojim očima, u mom srcu i mojim mislima, divan i božanstven kao sam Apolon, jedinstven i neponovljiv kao svaki novi dan. Srećan rođendan dragi moj, volim te jer si i moj mir i moja žudnja i nespokoj.

„Svi nam ljudi unose radost u živote, neko svojim odlaskom, neki svojim dolaskom.“ Od kada si ti ušao u moj život, postao si jedina radost i sreća koju sam spoznala, i koju želim da baš i proživim i da u nju verujem, i ne želim nikada da te pustim da odeš od mene, jer sam ti srce dala na dlanu.
Srećan ti rođendan, svaki trenutak da ti je lep kao naša ljubav i svaki san da ti je radostan kao naš najlepši dan koji provodimo kao trenutak a želimo da potraje večno.

„Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, a voliš jer je to potrebno nekom drugom.“ Jasno ti je da ja tebe volim neizmerno i silno, i želim ti sve najlepše u danima koji dolaze, neka ti je srećan rođendan, da znaš ti i ne treba da brojiš godine koje prolaze, već da ih vrednuješ prema tome koliko ja tebe svakog trenutka volim jače i više nego prethodnog.

Svakako se podrazumeva da rođendanske čestitke mogu biti i šaljive, ali i u stihu, te iskazane u poznatim pesmama ili citatima koji „pišu o ljubavi“, jer je i suština braka ljubav i obećanja koja ste dali kao supružnici jedno drugom, pa treba da se pokaže u čestitkama koliko vam ona znači, iako je jasno i prećutano da ste našli osobu koja je vama „sve na svetu“.

„Nije strašno naljutiti ženu, prođe to. Strašno je kada je razočaraš, to ne prolazi“ Hvala ti što me nikada nisi razočarao, što si i kada smo se svađali i ljutili jedno na drugo, znao da te volim i da je to samo naše „prolazno ludilo“, a sve je posle toga bilo slađe i bolje, iako se nismo slagali oko drugih stvari, oko naše ljubavi nikada nismo imali dileme. Srećan ti rođendan milo moje, volim te i zauvek ću te voleti, hvala ti na svemu što mi pružaš.

„Mili moj, da se nismo sreli, stvarno bila bi grehota, Ti znaš da te volim, znaš da te volim, do kraja života“. Srećan ti rođendan mili moj, neka je predivan svaki tren tvoj, Ali neka ja uvek budem i tvoj miran san i treperavi nespokoj.

„Srećan ti rođendan, sunce moje drago, volim te volim, ti si moje blago,
Neka ti cveće u životu cveta, ti srećno živi, još mnogo mnogo leta..“
Volim te i ne umem da ti kažem koliko, zato ću ti reći da te volim kao nikoga što nije voleo niko. Srećan rođendan mili moj, neka je divan svaki dan tvoj.

„Izmislili su milion načina da vreme prođe, a ni jedan da se vreme zaustavi.“ Ja želim da svaki trenutak sa tobom stane, da ga zauvek pamtimo, jer je svaki poseban, i ne želim da vreme nikada počnemo ni da brojimo, već samo da se držimo za ruke i da znamo da mi i jedno za drugo postojimo.

Stihovi za rođendan mužu

Volim te najdraže moje, i želim ti srećan rođendan, držaću te za ruku i kada nikog drugog možda ne bude bilo pored tebe, jer si zaslužio ljubavlju koju si mi pružio.

rodjendanske-poruke-muzu

Možda ću nekada i da ćutim, na tebe da se ljutim, ili da ti pokvarim dan, ali ti si moja radost i sva moja sreća i moj najlepši san. Oprosti za sve moje „bubice“, znaš da sam detinjasta, i želim ti svaki srećan dan, a posebno ovaj i najlepši rođendan.

„U svakom svitanju postoji trenutak, kada svetlost lebdi, i kada svaka čarolija postaje moguća.“ Ti si moje svitanje i moje najlepše jutro, ali i moj san u kome sve postaje stvarno kada se budim i kada me tvoj osmeh razneži kao dečiji. Volim te i želim ti stvarno i najlepši i najsrećniji rođendan milo moje.

Srećna sam kada shvatim, da kada se umorim imam na tvoje rame da naslonim glavu. Da kada odem daleko, uvek mogu da se tebi vratim, u spokoj zagrljaja i u pregršt poljubaca,Da ćeš da me voliš i kada se ljutim, i kada nisam u pravu, i da nikada neću da se osetim manje posebna i manje dragocena, iako vreme prolazi. Srećan to rođendan, najbolji moj i najdraži, milo moje i nezamenljivo.

Volim te i želim da znaš da sam spremna da zajedno ostarimo, i da zajedno ne brojimo vreme i godine, već da živimo za trenutke, kao deca koja se igraju žmurke, pa i iako su svesna da će se i opet lako pronaći, uvek se iznova raduju i smeju u svojoj sreći. Srećan rođendan dragi moj i smislu mog života, suštino mog postojanja i „bolja polovino“.

stihovi-rodjendan-muzu

„Sitnice mi boje život. Sitnice su sreća. Zato ja volim male stvari.“
Ti za mene nisi sitnica, i nisi mala stvar, ali si obojio moj život duginim bojama, i shvatila sam da se ništa ne broji vremenom i da se ništa ne treba planirati, već živeti za svaki trenutak, kao da je on i očekivan i sitnica koju zaslužujem. Ti si moje sve i moj si smisao, i moj san i svaka moja misao, srećan rođendan milo moje.

„Kad te neko voli, on ti kupi cvet i pridrži ti mantil da se obučeš,
Da te voli znaš i po tome što se smeješ, ali ne obično već kao da se sve tvoje ćelije smeju“ Ja znam da me voliš i bez jedne reči, i ti znaš da te volim samo iz mog pogleda i prema otkucaju mog srca kada si kraj mene.
Srećan ti rođendan, drago moje, moj smislu života, i ti koji si mi pokazao sve dugine boje.

Odabrane poruke za rođendan mužu

Shvatila sam da sam pronašla sebe tek kada sam uz tebe izgradila ovu savršenu vezu koja je predodređena da traje, i da nafm čini život ispunjenim i posebnim! Srećan rođendan mom najdražem duprugu, i želim ti da ne brojiš godine, već trenutke sreće sa mnom provedene.

Želim ti onoliko sreće koliko ja imam u sebi ljubavi za tebe, i samo je za tebe čuvam da je ipak brojimo poljupcima i zagrljajima, ili da zaboravimo na vreme i da težimop da naša veza postane posebna i večna! Srećan rođendan mili moj, hvala što si me naučio da budem srećna i da te upoznam kao svoju bolju polovinu!

Večnost je za nas malo i ograničeno vreme, i zato treba na vreme i da zaboravimo, i samo da se čvrsto držimo za ruke od prvog dana, i da naša srca kucaju kao jedno! Srećan rođendan mili moj, volim te svakoga dana kao da je prvi, i voleću te dok je sveta i dok trajemo zajedno!

Ja ti želim sve najlepše i najbolje želje, i to ću da ti ponavljam svakoga dana i da ti se zahvalim jer si baš mene pronašao i učinio najsrećnijom osobom na svetu! Srećan rođendan moj dragi, neka su nam svi budući koraci ka sreći zapisani u srcima i brojani poljupcima koje ne štedimo jedno za drugo!

Voleću te i čuvati za sebe zauvek, ne dam te nikome i ne dam da nam bilo šta pokvari ovu idilu koju smo stvorili od prvog dana kada su se naša srca srela! Srećan rođendan i sve najlepše ti želim, kao i što sam ja najbolje od života dobila kada sam tebe zavolela!

Volela bih da i ti osetiš svu onu radost i sreću koju imam u srcu od kada sam tebe srela i zavolela! Da ostvariš svaki svoj san, i da podelimo i lepo i ono ružno, jer smo jedno srce a dva tela. Srećan rođendan najdraži, neka te sve podstakne da želiš više i bolje ali samo uz mene kraj sebe!

I kada sam te prvi put srela, znala sam da smo stvoreni jedno za drugo, i bila bih besna na život da mi tebe nije poklonio! Srećan rođendan dragi, neka se sve tvoje želje ostvare, ja sam srela tebe i za sebe nemam ni jednu veću želju!

Ja tebi poklanjam sebe zauvek, i najlepše i najveće želje od svog srca ti šaljem, kao što ti sebe nesebično dajem! Srećan rođendan mom najdražem mužu, uz tebe sam naučila da postanem bolja osoba i da sve radim sa tobom i uz tebe, i tako imam i svrhu i suštinu, hvala ti jer si me pronašao i učinio svojom!

Ne znam da li je sve ovo san, kako sam toliko očarana tobom i kako znam za sebe samo pored tebe! Srećan rođendan i želim ti da zajedno sanjamo, da sve delimo i da jedno drugom uvek najlepše želje želimo, dok je večnosti i sveta, nećemo da se rastanemo!

Čestitajte rođendan mužu klasičnim i univerzalnim kratkim ili dugim porukama

Da nisam uspela da pronađem tebe, veruj mi da bih zauvek bila ljuta na život! Ti si moja sreća i moja najveća radost, i želim ti da ti rođendan bude poseban i divan isto onoliko koliko si ti najbolji dar života za mene. Srećan rođendan ljubavi moja, da ti sreća i radost kao i godine nemaju oznake ni broja!

Ne razumem kako sam odjednom postala toliko očarana i zaljubljena u tebe i kako i danas taj isti osećaj traje kao da je bio juče! U svakom slučaju nisam se preterano ni bunila, a ni sada se ne otimam od sreće, pa i tebi želim da pored mene osetiš istu ovu silinu emocija koju ja imam za tebe! Veruj mi biće ti dovoljno za dva života, ali polako, čeka nas stota, pa večnost pa drugi život, samo kao jedno sve možemo zajedno! Srećan ti rođendan najmiliji i najdraži moj!

Kada bih mogla danas, opet bih te poljubila kao da je prvi put! Ali ne bolje je da počnemo da brojimo poljupce prema milion i prema beskonačno, jer je večnost malo i kratko je vreme, koliko je tebe volim i koliko imam ljubavi u sebi koju za tebe sebično čuvam!
Srećan ti rođendan i želim ti sve najlepše i najbolje, ali to baš i nije moguće jer si mene već pronašao! Volim te i čuvam te!

Uz tebe se ničega ne bojim, i uz tebe sam naučila da živim! Srećan ti rođendan, najbolji mužu moj, svet je postao savršeno mesto onoga trenutka kada se rodila naša ljubav i kada sam sebe nazvala tvojom! Volim te do neba i nazad, pa opet još toliko!

Nije mi važno da me drugi ljudi vole i pamte kada odem, važno je da sam u ovom životu pronašla tebe, koji si mi pokazao koliko je dovoljno biti voljen i srećan od jedne prave osobe i koliko je svaki trenutak tako poseban, a tako jednostavan kada sebe vidiš u tuđim očima punim iskrene ljubavi! Hvala ti što postojiš za mene i uz mene, što me čuvaš i što me uvek držiš za ruku!
Srećan rođendan mili moj, najdraži, najvoljeniji!

Čudan je ovaj život i sasvim je nepredvidiv njegov smisao, jer kada sam tebe srela shvatila sam da si samo ti sve ono što sam od života uvek iskreno najviše i želela i očekivala! Nekome si možda samo deo sveta a za mene si ceo svet i potpuna smisao života koji živim i u kome sam rođena da tebe volim! Srećan ti rođendan moja najveća ljubavi, moju si čežnju pretvorio u ova nežna osećanja protiv kojih ne znam i ne želim da se borim, jer ja život uz tebe ne živim, već ja kroz njega letim i kao tračak svetlosti treperim.

Kada me jutro probudi, ti mom postojanju daješ smisao, ti si moj san pod zvezdama i prva si ona moja suncem okupana misao! Hvala ti za ljubav i sreću koju mi nesebično daruješ svakoga dana iz početka! Srećan ti rođendan ljubavi, nikada ovu sreću neću dati nikome, da je uprlja i razvodnjava, čuvam je sebično u srcu, jer ti si moj i ja sam samo tvoja!

Šaljive poruke za rođendan mužu

12 mrava, 158 nosoroga, 26 veverica, 85 buba, 13 glista, 3 komarca, 97 slonova, 43 lešinara, 1 mačka, 1 morsko prase i ja te puno pozdravljamo i volimo puno. SREĆAN RODJENDAN!

Prognoza vremena: Meteorolozi za sutra najavljuju kišu poljubaca uz povremeno duvanje u vrat, sa temperaturom 39.2, a pritisak na tebe bice veoma jak!!! Srećan rodjendan!

Dragi korisniče, obaveštavamo vas da vaše srce možete dopuniti sa milion poljubaca! Uplatu možete izvršiti kod vlasnika kartice od kojeg ste primili obaveštenje! SREĆAN RODJENDAN!

Volim your eyes, zato sto su very nice, malkice look at me, posle toga dont forget me. Srce mi tik-tak for you, zato sto ja love you! SREĆAN RODJENDAN!

Zabavne čestitke i poruke za srećan rođendan mužu

Koliko te ja volim toliko ćeš imati dana do kraja života, i čestitam ti jer si upravo postao sasvim besmrtan! Želim ti svu sreću, iz ruku te nikada pustiti neću, srećan rođendan mili i svi nam dani kao prva bračna noć bili!

Sada kada si dobio ovu poruku, sigurno misliš koliko te neko voli, i koliko neko milsi na tebe i koliko nekome silno nedostaješ! E pa ne nije tako, jer samo ja šaljem ovakve poruke i samo ja sam korisnik koji polaže pravo na tvoje srce! Srećan ti rođendan dragi, i sledeći put kada dobiješ poruku sa nepoznatog broja, da znaš da sam to ja, da ne pomisliš da te bilo ko na svetu može ili želeti kraj sebe, ili voleti više!

Ma ko si ti, i kako se usuđuješ na ovako nešto? Kako smeš da mi kradeš snove i okupiraš misli, i kako ti pada na pamet da mi ovoliko nedostaješ! Volim te najviše i želim ti srećan rođendan i najdivniji svaki dan i najlepši sa mnom san!

Ako vam ovakve poruke nisu bile dovoljna inspiracija, poljubac i zagrljaj nikada ne mogu da “omanu”, te nežne reči i osećanja kojima ćete iskazati sve svoje romantične i nežne emocije pak predstavljaju siguran i pouzdan recept za jednu pravu rođendansku čestitku za vašeg muža, koja ne mora da bude u stihovima ili u rečima, već iskazana nežnim pogledima, dodirima, zagrljajima i poljupcima.

Naravno, postoje i one malo intimnije poruke za srećan rođendan, koje je preporučljivije čestitati uživo ili pak na neki intiman način, te njih nećemo navoditi u ovom tekstu, jer možda nisu sasvim prigodne, a takođe svako u takvoj situaciji može da navede nešto lično, nešto posebno i ono što ima specijalno značenje i konotaciju za zaljubljeni bračni par.

Lijepe romantične poruke i ljubavni citati za srećan rođendan mužu

Ja se samo sada molim, da tebe uvek ovako isto volim. Malo više nego juče, mnogo više nego danas, ne brini jer nema kreaja, nema tuge i rastanka za nas. Mi smo jedno drugo pronaćli, i stvorili smo svoju sreću, ja tebe volim kao nikad nikog. Srećan ti rođendan želim, i nikada da mislim na tebe ja prestati neću!

Ja uvek mislim na tebe to znaj, našoj ljubavi i sreći nikada neće da dođe kraj. Srećan neka je danas rođendan tvoj, volim te više od života najbolji mužu moj! Srećan rođendan dragi, voli te tvoja supruga, i znaj da imam najdivnijeg bračnog druga!

Moram ti nešto reći, ja tebe volim ponajviše, i kada vetrovi jaki duvaju i kada padaju teške kiše. Tvoja mene ljubav čuva i ona me uvek vodi, ka svetloti i ka suncu, večnoj sreći i ka slobodi. Niko nikada te voleti neće, ovako kako te volim ja, najepši ti rođendan želim, nek tvoja sreća najsjajnije sja!

Sreća je da umeš da čitaš moje misli, jer znaš da sa rečima i nisam baš vešta, a koliko te volim niko nije napisao, pa da ga i citiram i da se pravim da sam to mja izrekla, ali nema veze ti sve i u mojoj ćutnji protumačiš, i na današnji dan u mom pogledu nasluti,
Koliko ti sreće želim, koliko te samo volim i koliko mi beskrajno značiš! Srećan rođendan ljubavi moja, zauvek tvoja i samo tvoja dok danima ima broja!

Ja ti šaljem jedan najveći poljubac vreli, i želim da ti kažem da sam presrećna jer smo se mi sreli, I ovo ne pišem jer ti za poklon ništa nisam kupila, već da bih ostala smerna i da ne bih nešto baš lupila, Jer poruku možda pročitaju i deca, ili pak tvoji mama i tata, pa bi se krstili ispred svog Sveca! Srećan rođendan dragi, volim te i želim lepe snove i najlepše dane uz mene!