Čestitke

Ukoliko ste u potrazi za prigodnim čestitkama, ovo je pravo mjesto za vas. Ovdje možete pronaći čestitke za bilo koji događaj, bez obzira da li to bio rođendan, nova godina, Božić, Uskrs, krštenje ili neki drugi trenutak.

Odaberite željenu čestitku ispod i pronađite odgovorajuće čestitke:

Čestitke za vjenčanje

Unikatna čestitka za vjenčanje predstavlja poseban vid pažnje za mladence.

Iako većini predstavlja možda i jednu od najtežih stvari prilikom odlaska na vjenčanje nama dragih osoba, ipak je potrebno i od nas se očekuje napisati i poslati pravu čestitku, te na taj način čestitati sklapanje braka.

Sam sadržaj čestitke bi trebao biti duhovit i prije svega iskren. Bez obzira da li je tekst kratak ili nešto duži, bitno je da mladenci upamte naše riječi, jer ipak je to poseban dan i još posebniji događaj.

Kako bi olakšali čestitanje, odnosno pisanje prigodne čestitke, u nastavku donosimo nekoliko desetina kratkih i dugih, klasičnih i romantičnih, ali i šaljivih čestitki za vjenčanje.

Odaberite, kopirajte i pošaljite omiljenu poruku mladencima.

Continue reading Čestitke za vjenčanje

Sretan rođendan prijateljice

Pokažite koliko vam je stalo do vaše prijateljice – pošaljite posebnu rođendansku poruku i poželite joj sretan rođendan emotivnom čestitkom

Sretan Rodendan Najboljoj Prijateljici Na Svijetu
Sretan Rodendan Najboljoj Prijateljici Na Svijetu

Kada naše najbolje prijateljice slave rođendan, mi želimo da to bude sretan i nezaobravan dan u godini.

Čestitke i poruke za rođendan nisu samo obične riječi koje pišemo na papiru, telefonu ili društvenim mrežama.

Nasuprot, one su odraz naših emocija, prema osobi kojoj su upućeni. A kad naša najbolja prijateljica slavi rođendan, obično potrošimo sate i sate smišljajući i tražeći prave riječi kako bi joj čestitali rođendan.

Ukoliko ne znate sa riječima, pripremili smo za vas nekoliko interesantnih poruka i čestitki za prijateljicin rođendan, kako tekstualnih, tako i u vidu slike i video poruke.

Continue reading Sretan rođendan prijateljice

Srećan rođendan mužu – Čestitke i poruke za rođendan mužu ili suprugu

Mužev rođendan uveliko kuca na vrata, a vi želite da mu prilagodite nezaboravnu zabavu i da mu čestitate na originalan način, evo i nekoliko lijepih rođendanskih čestitki za muža.

Rođendani su uvijek nešto posebno, ali ukoliko je rođendan mužu ili suprugu, onda je to dodatno značajan i bitan događaj.

Planirate iznenađenje i želite ga učiniti da se osjeća posebnim uz poruke i čestitke zahvale što je on dio vašeg života.

Evo nekoliko lijepih rođendanskih poruka za muža. Možete ih koristiti onakve kakve jesu ili prilagoditi da vam odgovaraju.

Continue reading Srećan rođendan mužu – Čestitke i poruke za rođendan mužu ili suprugu

Sretan rođendan ljubavi

Sretan ti rođendan ljubavi mog života. Bol nije bol kad se srce stiša, kad ti nisi tu ni kiša više nije kiša, ni ljubav nije ljubav kad se usne spoje, ni usne nisu usne ako nisu tvoje!”

S vremena na vrijeme šaljemo ovakve ili slične ljubavne poruke i čestitke voljenoj osobi, ali kada se dječku ili djevojci približi rođendan, tada bismo trebali pažljivo odabrati riječi koje ćemo im uputiti i na taj način čestitati rođendan.

A ako je rođendan vašem suprugu ili supruzi s kojima ste u braku već nekoliko godina, nemojte se prepuštati “rutini”. Na vama je da pronađete posebne i romantične stihove kojima ćete svog supruga ili suprugu iznenaditi i dokazati im da je vaša ljubav i dalje velika kao što je bila i prvog dana zajedničkog života.

Continue reading Sretan rođendan ljubavi

Sretan rođendan mama

Vrijeme je za mamin rođendan? Bez obzira na godine, rođendan vaše majke je uvijek važan dan u godini.

Možda ne postoje riječi kojima možete opisati svojoj majci ljubav koju osjećate prema njoj. Mama je uvijek tu za vas i za vaše potrebe, bez obzira kakve su.

Mama je anđeo, dar od Boga, koji pazi na nas, ona je uvijek tu čak i kada tata nije tu. Oslanjamo se na nju uvijek kad nam je pomoć potrebna. Mama nas štiti i vodi kroz svaku fazu našeg života. Njeni savjeti su od neprocjenjive vrijednosti.

Čestitajte mami sretan rođendan na poseban i individualan način. Na ovoj stranici smo pripremili najljepše rođendanske čestitke za mamu.

Continue reading Sretan rođendan mama

Duge i lijepe poruke za rođendan najboljoj drugarici

Kad najbolja drugarica slavi svoj rođendan, obično potrošimo sate i sate tražeći inspiraciju i pokušavajući smisliti kako joj čestitati rođendan.

Kako bi vam olakšali potragu, pripremili smo za vas samo najbolje duge i lijepe poruke za rođendan najboljoj drugarici.

Rođendanske poruke nisu samo riječi koje pišemo tek tako na papir, ili šaljemo putem telefona ili društvenih mreža. One su odraz naših emocija i naše veze prema osobi kojoj su upućeni.

Odaberite jednu od mnogobrojnih poruka ( kratku, dugu ili lijepu ) i čestitaje rođendan najboljoj drugarici.

Continue reading Duge i lijepe poruke za rođendan najboljoj drugarici