Sretan rođendan ljubavi

Sretan ti rođendan ljubavi mog života. Bol nije bol kad se srce stiša, kad ti nisi tu ni kiša više nije kiša, ni ljubav nije ljubav kad se usne spoje, ni usne nisu usne ako nisu tvoje!”

S vremena na vrijeme šaljemo ovakve ili slične ljubavne poruke i čestitke voljenoj osobi, ali kada se dječku ili djevojci približi rođendan, tada bismo trebali pažljivo odabrati riječi koje ćemo im uputiti i na taj način čestitati rođendan.

A ako je rođendan vašem suprugu ili supruzi s kojima ste u braku već nekoliko godina, nemojte se prepuštati “rutini”. Na vama je da pronađete posebne i romantične stihove kojima ćete svog supruga ili suprugu iznenaditi i dokazati im da je vaša ljubav i dalje velika kao što je bila i prvog dana zajedničkog života.

Rođendanska poruka ne mora biti poslana samo Whatsappom, SMS-om, Viberom ili Skypeom.

Najbolje je ipak napraviti unikatnu čestitku ili, ukoliko nemate dovoljno vremena, kupiti lijepu čestitku i napisati ljubavnu poruku za nju ili njega.

Ali problem je uvijek šta napisati. Možda neke od priloženih poruka mogu poslužiti za čestitanje rođendana voljenoj osobi.

“Sretan ti rođendan ljubavi moja” – Najljepše ljubavne i romantične poruke za muža, ženu, momka ili djevojku

Romanticne-rodendanske-poruke
Sretan ti rođendan ljubavi moja – Romantične poruke za rođendan

Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti večno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti neko ko te iskreno voli: SREĆAN RODJENDAN!

Dugo sam tražila poklon…. dovoljno skup i vredan za tebe! Nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam sebe lično. SREĆAN TI RODJENDAN!

Moje su želje danas okrenute tebi, u mome srcu tvoje je mesto. Znaj da te volim svaki dan i želim ti srećan rodjendan.

Volim te, jer si ti život moj, tebi dugujem sav uspeh svoj, danas je tebi poseban dan, želim ti srećan rodjendan.

Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno sreće bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na današnji dan! Srećan rodjendan.

Za ceo svet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si ceo svet. Srećan rodjendan.

Sretan rođendan ljubavi. Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želis i sačuvaj ono što voliš!!

Ljubavne-rodjendanske-cestitke-za-djevojku
Ljubavne rodjendanske čestitke za djevojku

Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejan da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan!

Moju ljubav prema tebi, ni najlepša pesma opisala ne bi, što te volim nisam kriva, voleću te dok sam živa. Srećan rodjendan.

Neki dani su duži od drugih dana, neko vreme je bolje od drugog vremena, neki snovi su lepši od drugih, a moj najlepši san upravo čita ovu poruku! Srećan rodjendan.

Ja imam samo dve bitne stvari u životu – srce i tebe! Srce za tebe, a tebe samo za sebe – volim te!!!! Srećan rodjendan.

Ne…ovo nije poruka, to me je samo izdala misao o tebi, pobegla da me ocinkari da mislim na TEBE… SREĆAN RODJENDAN!

Večeras misli na mene, ovo nebo ima čudesnu moć… Zamisli da se stvorim kraj tebe i poljubim te za laku noć!!! Srećan rodjendan.

Sretan rodjendan ljubavi - Poruka

Ne zaboravi da stalno misli na tebe onaj ko te voli i u kući i u gradu i u školi, a posebno na današnji dan…Srećan ti rodjendan!

Ne traži da Sunce uvek sja. Ne može, postoji noć! Ne traži da čovek večno živi. Ne može, postoji smrt! Ne traži od mene da ne volim. Ne mogu, postojiš ti! Srećan rodjendan.

Možda ću zažaliti što sam te upoznala, tražila da budeš moj, možda ću plakati zbog ljubavi, suzama proklinjati sebe, možda ću ponovo voleti, ali nikoga kao tebe! SREĆAN RODJENDAN!

Bez tebe ne mogu da izdržim ni jedan dan, život bez tebe je kao najgori san. Želim da ti usrećim ovaj dan i da do kraja života budeš radostan… SREĆAN RODJENDAN!

Večeras je dušo, rodjendan tvoj, još malo pesma naša će proći…vino i sveće, na stolu ruže dve, a znam da nećeš doći. Ipak, srećan ti rodjendan!

Ovo je slatka poruka pisana slatkim slovima u slatkom trenutku jednog slatkog dana sa slatkom namerom i može je dobiti samo slatko slatka osoba kao što si ti! Srećan rodjendan.

Na ovom ekranu zelene su boje…ne mogu stati sve želje moje…al može stati 160 slova. PREVIŠE TE VOLIM LJUBAVI MOJA!!! SREĆAN RODJENDAN!

poruke-srecan-rodjendan-za-nji-za-njega

Pogledaj zvezde sve će ti reći, one te vode ka tvojoj sreći, kad imas sreću sve ti je lako, a ja ti želim da ti bude tako! Srećan rodjendan.

Večeras kad zaspiš doći ću i svoje usne na tvoje spustiću, ljubiću te nežno dok spavaš, a ti, mislićeš da sanjaš… SREĆAN RODJENDAN!

Živeti na planeti sa milijardama ljudi, a misliti samo na jednu osobu – to znači voleti! Srećan rodjendan.

Tako je lepo voljen biti, tako je lepo u tvom zagrljaju se buditi. Hvala ti što postojiš prelepa moja, zauvek sam tvoj jedina sudbino moja. Srećan rođendan.

Nebo je visoko, oblaci se kreću nemoj me zaboraviti ni ja tebe neću, zvezde trepere mesec tiho drema tužno je tužno kada tebe nema! SREĆAN RODJENDAN!

Ako me volis čitaj dalje……… Znao sam! Voliš me!……… Dosta!…. Pa ti jos uvek čitaš!……. Ej, znaš šta?… VOLIM I JA TEBE! SREĆAN RODJENDAN!

Nemoj me voleti mnogo. Voli me malo ali zauvek… Srećan rođendan.

Voleti je lepo, voleti je lako, ali voleti kao ja tebe – to ne može svako! Srećan rodjendan.

Gledam nebo, vidim tebe i svake noći zamišljam da si tu pored mene. SREĆAN RODJENDAN!

U životu postoje trenuci kada mi nedostaješ, kada mi nedostaješ tako jako da poželim da te izvadim iz misli i zagrlim u stvarnosti… Ovo je taj trenutak. SREĆAN RODJENDAN!

Trenutak je dovoljan da se upozna, trenutak je dovoljan da se zavoli, ali večnost je potrebna da se zaboravi ono što je taj trenutak uspeo da stvori! SREĆAN RODJENDAN!

Došlo je do uzbune u raju. Otkrili su da im nedostaje anđeo. Molim te javi im se i reci im da si na sigurnom, sa mnom. SREĆAN RODJENDAN!

PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… SREĆAN RODJENDAN!

Ja želim samo jedno u celom životu svom, da bar na trenutak živim u srcu tvom. Srećan rodjendan.

Pogledaj na sat i biće ti jasno – niko nikog ne traži ovako kasno. To rade samo oni kojima je do nekoga mnogo stalo, a žasto ja to radim… Pa razmisli malo! SREĆAN RODJENDAN!

Neshvatljivo, totalno, nezamislivo, nenormalno, ludo, čarobno, čudno, krajnje neodoljivo, iskreno mi nedostaješ! Srećan rodjendan.

Kazu da je ruža najlepši cvet i da je Sunce najsjajnije, ali u odnosu na tebe i lepota ruže i sunčev sjaj su zanemarljivi! SREĆAN RODJENDAN!

Kada nisam dobre volje setim se tebe i bude mi bolje! SREĆAN RODJENDAN!

Ponekad poželim život bez kraja, pun tvojih poljubaca i zagrljaja i zato ponekad tiho Boga molim da živim večno – da mogu večno da te volim! SREĆAN RODJENDAN!

Sreco moja, ja te cimam kad poželim da te imam. Poruka je jasna svima, ko te voli taj te i cima. Srećan rodjendan.

Ja sam tvoja kap… Ako me držis na dlanu – iskliznuću… Ako me drziš u hladu – smrznuću… Ako me držiš na suncu – ispariću! ZATO ME DRŽI U SRCU – TRAJAĆU! SREĆAN RODJENDAN!

Kad bih ti mogao pokloniti nešto lepo, poklonio bih ti mogućnost da vidiš sebe onako kako te vidim ja. E, tek tada bi znala koliko si posebna! SRETAN TI ROĐENDAN LJUBAVI

Volim te kad se smeješ, volim te kad hodaš, volim te kad pričas, volim te kad sediš, volim te kad pevaš, volim te kad sanjaš, volim te kad ćutiš… Ma, volim te više nego sto slutiš! Srećan rodjendan.

Ovakav je bio plan: da te volim jedan dan. Ali dan je vreme kratko, a tebe voleti je baš slatko. Ma bolje je meni bez tog plana pa da te volim svakog dana… SREĆAN RODJENDAN!

Moje oči traže pogled tvoj, moje telo želi dodir tvoj, moje bi usne poljubile tvoje, mnogo mi nedostaješ srculence moje! SREĆAN RODJENDAN!

Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš, biceš u opasnosti da umreš bez ljubavi. Zavoli nešto što nije savršeno i učini ga savršenim svojom ljubavlju. SREĆAN RODJENDAN!

Primi ovu poruku od osobe koja je romantična, pomalo praktična, za ljubav fantastična, koja nekad zaboravi na sebe, ali UVEK MISLI NA TEBE! Srećan rodjendan.

Ti si moja najveća ljubav, ljubav koja greje i sija poput Sunca, ljubav koja leti s jednog kraja do drugog i koja na kraju stiže do tvoga i moga srca. Volim te! SRETAN ROĐENDAN LJUBAVI MOJA

Zato što si uvek tu, zato što i bez mnogo reči sve razumeš, zato što si moje hodajuće srce, zato što zaslužuješ divljenje i ljubav… E, ZATO TE OBOŽAVAM! SREĆAN RODJENDAN!

Želim da voliš moje poruke, zato nasmeši se… E tako… Volim tvoj osmeh i ako te neko pita, kome se smeješ ti reci “JEDNOJ MALOJ BUDALI KOJOJ PUNO NEDOSTAJEM”! Srećan rodjendan.

Volim, a ne mogu otvoreno reći i ono što osećam poruke ne mogu izreći… SREĆAN RODJENDAN!

Želim te ludo i sanjam te često, otvori srce napravi mi mesto. SREĆAN RODJENDAN!

Neću te voleti večno ne ljuti se, ni život nije večan. Voleću te jedan mali deo večnosti koji traje celi život! Srećan rođendan.

Znaš necu te voleti večno… Voleću te samo onoliko koliko traje moj život! Srećan rodjendan.

Voleću te na jednom mestu, gde vreme odluči da stane, tako ću te voleti večno i nikad manje! SREĆAN RODJENDAN!

Dragi korisnice, obaveštavamo vas da vaša nervoza remeti naš domet, pa vas molimo da vaše srce dopunite ljubavlju, a dopunu ćete naći kod autora ove poruke. SREĆAN RODJENDAN!

Ne zaboravi oči koje bi samo tvoje oči gledale, ne zaboravi usne koje bi samo tvoje usne ljubile, ne zaboravi još samo ovo, molim te, ne zaboravi da bezgranično VOLIM TE! SREĆAN RODJENDAN!

Lepo je znati da postojiš u mom životu… Nije važno ni zašto, ni koliko dugo… Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si tu… SREĆAN RODJENDAN!

Svi kažu da sam luda jer dugo spavam… Budale… Oni ne znaju da tebe sanjam… SREĆAN RODJENDAN!

Ti u meni ljubav budiš, dok u glavi razum gasiš, ti me u snovima pratiš, volim te, ako možes da shvatiš. SREĆAN RODJENDAN!

Napisala sam tvoje ime u pesku – odneli su ga talasi. Urezala sam ga na drvetu, ali ga posekoše zli ljudi. Tada sam ga urezala u svoje srce gde će zauvek ostati! SREĆAN RODJENDAN!

Ljubavi moja volim te najviše na svetu…i šaljem ti srce u paketu! SRETAN ROĐENDAN LJUBAVI MOG ŽIVOTA!

Da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Sa mnom kraj sebe … Srećan rođendan!

Da te Bog voli koliko te ja volim živela bi večno. Srećan rodjendan.

Hej ti sa druge strane ekrana! Imam nešto važno da ti kažem, pazi dobro, ja ne znam da lažem, imam jednu misao iskrenu i lepu: VOLIM TE NAJVIŠE NA SVETU! SREĆAN RODJENDAN!

Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvezda na nebu sja toliko tebe volim JA. SREĆAN RODJENDAN!

Vrati me u život, oprosti mi grehe… Poljubi me, daj mi utehe… Zagrli me, reci “mili”… Podseti me šta smo bili… Srećan rodjendan.

Znam da su putevi na ovoj planeti trnje koje bode, da je malo staza što ka sreći vode. Ja to znam po sebi, ali ako ima bar jedna sreća ja je želim samo TEBI! SREĆAN RODJENDAN!

Želim biti deo tvog života, tvojih želja i snova… Voli me jednostavno, samo dodirom, jednim poljupcem… Samo misli na mene… Neka me tvoje misli dotaknu… SREĆAN RODJENDAN!

Trebaš mi kao zori Sunce, kao Suncu zrak, kao kiši kap, kao plimi oseka, kao tišini nemir… kao krv veni, tako ti trebaš meni. SREĆAN RODJENDAN!

Ljudi kažu da je najlepše u raju, a ja kažem lepše je u tvom zagrljaju. Možda sam previše grešila i ne stignem do raja, ali zato me nikada ne puštaj iz tvog zagrljaja! SRETAN ROĐENDAN LJUBAVI!

Da sam ptica, leteo bih za tobom. Da sam pas, trčao bih za tobom. Da sam riba, išao bih na kopno za tobom. Pošto sam čovek, jedino što mgu je da te volim! SRETAN ROĐENDAN MOJA LJUBAVI

Tvoja je ljubav kao potok što iz raja teče. Zbog tebe je moj život prepun sreće. Šaljem ti poljubac slađi od meda, jer ti si sve što mi u životu treba… Srećan rodjendan.

S tobom počinje svaki moj dan, tvojim poljupcima se umivam, tvojim licem gledam, tvojim srcem živim i svi moji putevi vode k tebi srce moje jedino… SREĆAN RODJENDAN LJUBAVI MOJA