Sretan rođendan prijateljici

Kada naše najbolje prijateljice slave rođendan, mi želimo da to bude sretan i nezaobravan dan u godini.

Čestitke i poruke za rođendan nisu samo obične riječi koje pišemo na papiru, telefonu ili društvenim mrežama.

Nasuprot, one su odraz naših emocija, prema osobi kojoj su upućeni. A kad naša najbolja prijateljica slavi rođendan, obično potrošimo sate i sate smišljajući i tražeći prave riječi kako bi joj čestitali rođendan.

Ukoliko ne znate sa riječima, pripremili smo za vas nekoliko interesantnih poruka i čestitki za prijateljicin rođendan, kako tekstualnih, tako i u vidu slike i video poruke.

“Sretan rođendan prijateljice” – Najbolje čestitke i poruke

sretan-rodendan-najboljoj-prijateljici

Prijateljice mila, na današnji dan sretan mi bila. Neka ti se ispuni svaki san, od srca ti želim sretan rođendan. Najljepša rođendanska čestitka za prijateljicu!

Hvala ti za sreću i smijeh, za svaki skriven grijeh. Hvala ti za prijateljstvo koje suze briše, jer takva prijateljica se ne nalazi više. Sretan rođendan.

Želim da ti se ostvari svaki san, da ti osmjehom započne svaki dan. Hvala ti na svemu prijateljice mila, nek ti život bude idila. Sretan rođendan.

Sve zvjezdice nek se spuste na tvoj dlan, i ispunjavaju tvoje želje svaki dan. Poklon i ruža to je poklon moj, za najsretniji rođendan tvoj.  Sretan rođendan prijateljice.

Najbolja moja mila, poput seke ti si bila. Hvala na svakom danu, imaj me danas u planu. Ja ću ti kasnije doći, i s tobom proslaviti noći. Sretan rođendan najboljoj prijateljici.

Svak nas gleda, svak nam se divi, kako naše prijateljstvo živi. Jedna za drugu uvijek tu, u dobru i zlu. Sretan rođendan najboljoj prijateljici.

Nema više takve na planetu, najbolje prijateljice na svijetu. Kao obitelj mi smo, nikad se svađale nismo. Ne mogu doći danas, jer sam daleko na ovaj dan, i od srca ti želim sretan rođendan.

Rođendan je tvoj, ni sama ne znaš broj. Ostarile smo prijateljice mila, fale mi vremena kad sam s tobom sretna bila. Kad smo izlazile i uživale, svakim danom  skupa bivale. Hvala ti na svemu i sretan rođendan.

Prije puno godina, ti si se rodila, moja mila, moja dobra vila. Hvala ti na svemu prijateljice stara, svaka naša slika srce mi para. Sjetim se starih dana,  ispred tvoga stana. Vesele i nasmijane uvijek bile mi, takve su nas znali svi. Sretan rođendan prijateljice.

Želim ti najljepše vile, skupe automobile, da ti se ostvari svaki san, uživaj danas je tvoj dan. Sretan rođendan prijateljice.

Neka ti život bude san, želim ti sretan rođendan. Da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli, želi ti netko tko te iskreno voli. Sretan rođendan prijateljice.

Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se želja ispunila. Ne dozvoli nikom da ti sreću kvari, želim ti samo najljepše stvari. Sretan rođendan prijateljice.

Želim ti da dobiješ sve što nemaš a želiš, i zadržiš sve što imaš a voliš. Sretan rođendan.

Neka ti osmjeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti vječno gori, da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti netko tko te iskreno voli: SRETAN ROĐENDAN!

Bez kajanja gledaj u prošlost, bez straha u budućnost. Ne očajavaj nikada u životu i znaj da more poslije najveće bure izbacuje najljepše bisere. Sretan ti rođendan!

Zaboravi svu muku, tugu i boli na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikome da ti želje kvari, sretan rođendan i neka ti se ispune sve lijepe stvari.

U ovo isto vrijeme i sljedeće godine, HAJDE DA SE SMIJEMO ZAJEDNO! Sretan rođendan ljubavi!

Neka ti ljubav bude oslonac, a sreća vjeran pratitelj Neka ti se ispuni svaki san – od srca ti želim sretan rođendan!

Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovjek ne može biti sretan, onda želim da ti svaki da bude lijep kao san, kao radost, kao ljubav… SRETAN ROĐENDAN!

Na današnji dan je tvoj rođendan. Puno zdravlja i sreće, bacaj tugu u smeće. Velik ti je osmijeh na licu, savršeno praviš pizzu. Tvoja ljubav je meni glavna, za mene ti si slavna. Mama,Sretan ti rođendan!

Ispekla sam ti koru od sreće, napunjenu zdravljem pa onda ljubavlju i na kraju sam sve ukrasila uspjehom sa dosta para! Sretan rođendan!

Neka ti rođendan bude ispunjen mnogim sretnim trenucima, a život mnogim sretnim rođendanima. SRETAN ROĐENDAN!

Ti si moja podrška i moja snaga. Želim ti puno ljubavi i sreće u životu. Sretan ti rođendan!

Danas je baš poseban dan, jer mojoj dragoj mami je Rođendan želim da je sretna znaj Sretan ti mama Rođendan <3 <3 <3 <3

Danas sam naišao na neko dvoje koji su pitali za tebe. Nisam im dao tvoje ime, već tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate. Rekli su da se zovu radost i sreća! Sretan rođendan!

Neka ti život bude ostvareni san, draga moja prijateljice sretan ti ovaj dan.

Ne možeš otjerati iz svog života ono što u njemu treba biti, bez obzira koliko se trudila, sretan ti 18 rođendan.

Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da ti sunce uvijek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rođendan!

Život je put kojim treba trčati sa prijateljem koji će nam ponekad šutnjom ili sjećanjem pokazati da vrijedimo onoliko koliko znamo da volimo. Sretan rođendan!

Najsretniji ljudi nisu oni koji imaju sve najbolje, već oni koji iz malih stvari naprave velike i uživaju u onom što imaju.

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda više nećeš željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer onda više nećeš sanjati. Želm da ti se svaki dan ispuni nekoliko želja i snova i da dugo dolaze bolja jutra, nova! Sretan rođendan!

Mudrost dolazi kroz iskustvo, neka ti je sretan tvoj dan, sretan ti prijatelju 18 rođendan.

Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliki poljubac šaljem ti ja povodom tvog rođendana!

Želim ti da dobiješ sve što nemaš a želiš, i zadržiš sve što imaš a voliš. Sretan rođendan.

Godine mogu usporiti hod samo onima koji nikad nisu imali hrabrosti ići vlastitim koracima.

Želim ti oceane zdravlja, mora sreće i ljubavi, jezera uspjeha, i ni jednu kap tuge i bola. Sretan rođendan!

Želim da živiš daleko od bola da ti život bude pun sreće i sjaja i da u ovom svijetu pakla pronađeš kutak raja.

Godine lete, ali u srcu je još mladost. Sretan 50-ti rođendan.

Želim da u životu imaš dovoljno smirenosti da prihvatiš stvari koje ne možeš da promijeniš, hrabrosti da izmijeniš ono koje možeš i mudrosti da te dvije stvari razlikuješ. Odlučno koračaj naprijed i ne dozvoli da te sputavaju, jer nitko ne vrijedi više od tebe. Sretan rođendan!

Život te nije ni mazio, ni pazio, ali godine nisu uništile tvoj duh i radost življenja. Iskrene čestitke za tvoj rođendan.

Hvala ti za sve radosne trenutke koje si donjela u moj život. Sretan rođendan ljubavi i želim ti sve najlepše u životu.

Neka ti se dani u životu što ljepše i sretnije troše. Neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude kao san! Sretan rođendan!

Čak i ako ne vjeruješ u sudbinu, sve se stvari dešavaju s razlogom, a život ne možeš planirati. Ponekad je dobro prepustiti se i vidjeti kamo će te odvesti. Život nam često pripremi iznenađenja koja nismo očekivali niti planirali, ali sve ima svoju svrhu i dobri i loši trenuci. Stoga malo makni ruke s upravljača i dopusti životu da te vodi. Sretan rođendan!

U tiho jutro kad cvrkut ptica prekine ti san, a otkucaji sata označe tvoj dan, od srca ti želim najsretniji i najlepši dan – tvoj rođendan!

Život nek ti bude kao najlepši san, Od srca ti želim sretan rođendan .

Želim ti ono što se nitko nije sjetio da ti poželi, a što potajno iščekuješ. Neka ti i to neizrečeno, što samo ti znaš bude ispunjeno.

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svjetu! SRETAN ROĐENDAN

Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovu poruku – Sretan rođendan!

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – sretan ti rođendan!

Dugo sam tražila poklon dovoljno skup i vrijedan za tebe! Nisam ti našla ništa slično, zato ti poklanjam sebe lično.

Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 tjedna sreće, 365 dana bez bolesti, 8760 sati dobre zabave, 525600 minuta lijepih trenutaka i 315360000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

Za cijeli svijet ti si možda jedna osoba. Ali za jednu osobu – ti si cijeli svijet. Sretan rođendan.

Samo dijelić onoga što ti želim biti će dovoljan da budeš sretan cijeli život. Sretan rođendan!

Sjedim u sobi, sad tiho ponoć otkucava, tiho, ali veselo, pa mislim da mi nešto nagovještava. Pogledam datum, poznat mi broj, pa da – to je rođendan tvoj…

Da se zaljubiš ali sretno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli želi ti netko tko te iskreno voli. SRETAN ROĐENDAN!

Lijepo je biti mlad, zdrav i pun energije. Sjećaš se?

Koliko se zemlja oko sunca kreće toliko ti želim uspjeha i sreće… sretan rođendan!

Kao što znaš, mudrost dolazi s godinama. Eto vidiš, nemaš sve znake starenja.

Na ovaj dan anđelčić se rodio. Poruku ti pišem, ali ona je kratka da ti kaže sve što hoću: budi uvijek nasmijana i slatka i nemoj nikada osjetiti samoću!

Neka ti se dani u tvom životu što ljepše i što sretnije troše, neka te pogodi sve što je lijepo i neka te promaši sve sto je loše… SRETAN ROĐENDAN.

Želim ti da ti se želje ispune i da ti supruga ne sazna.

Zamisli sebi nešto najljepše, najslađe, dodaj tomu beskrajnost, proširi sa vječnošću, ukrasi zvijezdama, tek tada ćes znati koliko ti toga želim za rođendan!

Neki kažu da je rođendan prava prilika da se osvrneš na proteklu godinu. Drugi kažu da je rođendan pravo vrijeme da razmisliš o onome što je pred tobom. Ja kažem: “Nareži tortu i hajde da jedemo”.

Duge i lijepe poruke za prijateljicin rođendan

poruka-za-rodjendan-prijateljici

Da se oblačiš po poslednjoj modi, da ti viski uvek godi, da se brčkaš u đakuzi vodi, da izgledaš kao bilder bodi i na lotou sedmicu ubodi. Srećan rođendan!

Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejana da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan!

Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu, ljubav u srcu nek ti večno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti neko ko te iskreno voli: SrEćAn RoĐeNdAn!

PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… SREĆAN RODJENDAN!

Kad bih ti mogla pokloniti nešto lepo, poklonila bih ti mogućnost da vidiš sebe onako kako te vidim ja. E, tek tada bi znala koliko si posebna! Srećan rođendan!!!

Sve što si preživela samnom tokom ovih godina ti daje pravo da učestvuješ u Ginisovoj knjizi rekorda u kategoriji za najbolju drugaricu svih vremena. Srećan rođendan!

Živi, vrišti, razbijaj i pleši. Čovek je stvoren da gubi i greši. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći. Sve najbolje…

Za tvoj jubilarni rođendan želim ti nezaboravnu žurku uz obavezan mamurluk kojeg ćemo se zajedno sećati celog života :))))

Lijepe i originalne čestitke za rođendan ( Video čestitka )

Pogledajte i ovo:
  • Sretan rođendan mama  Čestitajte mami sretan rođendan na poseban i individualan način. Na ovoj stranici mož ...
  • Sretan rođendan ljubavi  "Sretan ti rođendan ljubavi mog života. Bol nije bol kad se srce stiša, kad ti nisi tu ni ki ...