TOP 20: Ovo su najbolje rođendanske čestitke za 2021

Ukoliko ste u potrazi za najboljim čestitkama za rođendan, onda vam možda pomogne naš izbor 20 najboljih rođendanskih čestitki za 2021.godinu.

Najljepše i najbolje čestitke za rođendan

najbolje-cestitke-poruke-za-2021-godinu

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu! Sretan rođendan.

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš. Sretan rođendan.

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijehna tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude! Happy birthday.

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Sretan rođendan.

Život neka ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!

Opet ti je rođendan? Ne želim te kritizirati, ali zar ne misliš da ti je to već prešlo u naviku?

Da se zaljubiš, ali sretno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaraloboli, želi ti netko tko te iskreno voli. Sretan rođendan!

Mnogo želja, premalo mjesta, mnogo ljubavi, a poruka tijesna. Mnogo osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo: Sretan rođendan!

Zamisli nešto najljepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi vječnošću, ukrasi zvijezdama i tek tada ćeš saznati koliko ti toga želim za rođendan!

Samo djelić onoga što ti želim bit će dovoljno da budeš sretan život cijeli. Sretan rođendan.

Večeras je, dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć’. Vino i svijeće, na stolu ruže dv’je, a znam da nećeš doć’. Ipak, sretan ti rođendan.

Želim ti 12 mjeseci bez briga, 53 nedjelje sreće, 365 dana bez bolesti, 8 760 sati provoda, 525 600 minuta lijepih trenutaka i 31 536 000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.

Želim ti da ovaj i svaki sljedeći rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer najvažnija je tvoja sreća. Potpis: Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca.

Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve lijepo, a promaši sve loše… Sretan rođendan!

Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom, to su moje želje za tvoj rođendan!

Zaboravi muku, tugu i sve boli. Na današnji dan samo voli. Ne daj nikome da želje ti kvari… Sretan rođendan i neka ti se ispune sve lijepe stvari.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – Sretan Ti rođendan.

Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovjek je rođen da gubi i griješi. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći… Sretan rođendan.

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

BONUS – Video čestitka za rođendan

Pogledajte i ovo:
  • Sretan rođendan ljubavi  "Sretan ti rođendan ljubavi mog života. Bol nije bol kad se srce stiša, kad ti nisi tu ni ki ...
  • Sretan rođendan mama  Čestitajte mami sretan rođendan na poseban i individualan način. Na ovoj stranici mož ...