TOP 20: Najbolje rođendanske čestitke za 2022.godinu

Ukoliko ste u potrazi za najboljim čestitkama za rođendan, onda vam možda pomogne naš izbor – TOP 20 najbolje rođendanske čestitke za tekuću godinu.

Najbolje čestitke za rođendan

najbolje-rodendanske-cestitke
Sretan ti rodjendan – Najbolje i originalne rođendanske čestitke

Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Al danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svjetu! SRETAN ROĐENDAN

Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš. Sretan rođendan.

Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijeh na tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude!

Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda više nećeš željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer onda više nećeš sanjati. Želim da ti se svaki dan ispuni nekoliko želja i snova i da dugo dolaze bolja jutra, nova! Sretan rođendan!

Život neka ti bude kao najljepši san, od srca ti želim sretan rođendan!

Da se zaljubiš, ali sretno, da ti ljubav traje vječno, da zaboraviš sve ono što ti je stvaralo boli, želi ti netko tko te iskreno voli. Sretan rođendan!

Mnogo želja, premalo mjesta, mnogo ljubavi, a poruka tijesna. Mnogo osjećaja, a riječi su malo, previše je toga da bi ovdje stalo: Sretan rođendan!

Zamisli nešto najljepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi vječnošću, ukrasi zvijezdama i tek tada ćeš saznati koliko ti toga želim za rođendan!

Samo djelić onoga što ti želim bit će dovoljno da budeš sretan život cijeli. Sretan rođendan.

Večeras je, dušo, rođendan tvoj, još malo i naša pjesma će proć'. Vino i svijeće, na stolu ruže dv'je, a znam da nećeš doć'. Ipak, sretan ti rođendan.

Želim ti 12 mjeseci bez briga, 52 sedmice sreće, 365 dana bez bolesti, 8760 sati dobre zabave, 525600 minuta lijepih trenutaka i 315360000 sekundi ljubavi! Sretan rođendan!

Dugo sam tražila poklon, dovoljno vrijedan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.

Želim ti da ovaj i svaki sljedeći rođendan provedeš u zagrljaju voljene osobe i neću se jako ljutiti ako ta osoba ne budem ja, jer najvažnija je tvoja sreća. Potpis: Onaj koji je tako daleko od tebe, a tako blizu tvoga srca.

Neka se dani u tvome životu što sretnije troše, neka te pogodi sve lijepo, a promaši sve loše… Sretan rođendan!

Da rukama dotakneš sve zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da sunce uvijek sja u životu tvom, to su moje želje za tvoj rođendan!

Zaboravi svu muku, tugu i boli na današnji dan samo voli. Ne dozvoli nikome da ti želje kvari, sretan rođendan i neka ti se ispune sve lijepe stvari.

Zažmiri i stvori sliku života u jednom liku. Danas je dan sreće kada ti srce postaje veće, neka ti se ostvari svaki san – sretan ti rođendan!

Živi, vrišti, razbijaj i pleši. Čovek je stvoren da gubi i greši. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći. Sve najbolje…

Rođendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije važan broj, samo da su sve od sreće.

TOP 10 – Originalne video čestitke za rođendan

Video čestitke by Čestitke od Srca

Bonus Video Čestitka