Srecan rodjendan sestri

U potrazi ste da na poseban i nezaboravan način kažete “srećan rodjendan, sestro”? Pripremili smo za vas preko 100 odabranih rođendanskih čestitki za sestru. Reci sestri da ti je stalo, tako što ćeš joj poslati rođendansku poruku na dan kad se rodila!

Srećan ti rodjendan sestro moja draga

Sestra je najveća podrška i potpora u životu. Sestre se vole na poseban način. Oni koji nemaju tu privilegiju, mogu samo da im zavide.

Dosta psihologa smatra da odnos između brata i sestre, odnosno između sestara, u djetinjstvu može da ima znatan uticaj za njihove veze i u dalekoj budućnosti.

Ljubav prema sestri je spefična. Sestra je uvijek tu, ona vas razumije, daje podršku i pruža ljubav. Zato, čestitke i poruke koje šaljemo za rođendan sestri trebaju da budu posebne.

Odaberite željenu čestitku i poželite srecan rodjendan voljenoj sestri.

Srecan rodjendan sestri od brata ( 20 čestitki )

Srecan Rodjendan Sestri Cestitka Od Brata
Srecan Rodjendan Sestri – Cestitka Od Brata ( Sretan rođendan seko moja )

Ti si uvijek bila i draga i mila, u mome srcu svoje tajne krila. Ne postoji niko drugi ko je meni tako važan kao ti. Sestro moja, želim ti da uvijek budeš jaka, kao tvoj brat što je snažan! Srećan ti rođendan, voli te tvoj brat.

Sestro, ti si moje sve i još više od toga. Mislim da sam veliki sretnik što imam sestru poput tebe. Srećan ti rođendan!

Za sreću nisu potrebne reči, ona se najbolje kaže očima! Kada pogledaš u moje oči, znaš da si u njima ti uzor i najveća podrška i ljubav koju sam imala! Srećan ti rođendan najdraža moja sestro, šaljem ti zagrljaj bez reči, on će ti najbolje pokazati koliko te volim!

Moja draga sestro, na ovaj poseban dan želim da imaš uzbudljiv život pun velikih otkrića i radosnih iznenađenja! Srećan ti rođendanko!

Želim da ti zahvalim, sestro moja, što si bila najdraža i najbrižnija sestra na cijelom svetu. Niko me ne razumije i ne poznaje bolje od tebe. Želim ti srećan rođendan!

Pravi je blagoslov imati tako zabavnu, pametnu i brižnu sestru kao što si ti. Imaj radostan i nezaboravan dan, pun svega što najviše voliš! Sve najbolje za rođendan, tvoj brat.

Da imam još jednu šansu da izaberem sestru, izabrao bih te svaki put jer si najbolja i nezamenjljiva! Srećan ti rođendan, seko moja!

Za najbolju, najdivniju, najljubazniju sestru na svijetu dižem ovu čašu! Srećan ti rođendan i neka ti je svaki dan ispunjen smehom!

Hvala ti što si uvek bila moj sistem podrške u životu. Ti me ohrabruješ i podržavaš i ja te zbog toga neizmerno cenim i volim! Srećan ti rođendan, najbolja sestro na svetu!

Neka je pred tobom velika, bolja i vedrija godina. Neka ti se svaka želja ispuni i da doživiš samo sreću i ljubav. Tvoj brat ti želi srećan rođendan!

Za tvoj rođendan želim ti nezamislivu radost i beskrajnu sreću. Ako neko zaslužuje da bude tretiran kao princeza na svoj rođendan, onda si to ti! Srećan rođendan, sis!

Nisu mi potrebne neke velike reči, hoću samo da ti čestitam i poželim ti najdivniji, najlepši i najsrećniji život, a ako ne bude sve baš tako uvek možeš da se osloniš na svog brata .

Danas je poseban dan, mojoj seki rođendan. Sretan rođendan mila, uvek mi sretna bila.

Dugujem ti zahvalnost što sam imao na koga da se ugledam, što si mi pokazala šta je dobrota, što si me naučila da prevaziđem strah! Hvala ti, volim te najviše i želim ti samo najlepše, tvoj mlađi brat!

Uz tebe sam odrastao, postao sam i bolji i jači,
Ti si moje najveće blago, ti si ono što mi u životu i najviše znači!
Srećan rođendan, voli te tvoj mlađi brat!

Kada imaš starijeg brata, on ti je kao mama i tata, ali znaj da i kada se ljuti, voli te isto i još više, svađa ljubav iz srca ne briše! Uvek ću te čuvati i voleti, ne brini i koračaj pravo, čuvaću ti leđa i biću tvoja senka i oslonac! Voli te najviše tvoj stariji brat, i želi ti srećan rođendan!

I kad nisi blizu, ja znam da ti me čuvaš,
Onda kada sunce sija, znam da osmeh to je tvoj,
Ne brini se ja sam dobro, možeš uvek da mi kuvaš,
Voli te najviše na svetu, mali dobri bratić tvoj!

Pokloniću ti papir beo,
da na njemu ispisuješ srećan život ceo,
A u svakom uglu, biće srce malo,
To je ljubav moja, tvoje ogledalo,
Koliko te volim, nema dosta mesta,
Ali ti pomnoži, negde puta dvesta!
Srećan rođendan najboljoj sestri na svetu! Volim te puno, uživaj i budi srećna, tvoj brat!

Koju želju imaš da ti se ostvari na ovaj dan? Samo zamisli i stvoriti ćemo je ja i ti zajedno! Sve najbolje bi tvoj brat za tebe dao. Moraš da znaš da sam za tebe uvijek tu, i u dobru i u zlu! Nije šala, volim te, bleso mala! Sretan ti rođendan!

Srecan rodjendan sestri od sestre ( 10 čestitki)

Seko Srecan Ti Rodjendan od Sestre
Seko Srecan Ti Rodjendan od Sestre

Za sreću nisu potrebne reči, ona se najbolje kaže očima! Kada pogledaš u moje oči, znaš da si u njima ti uzor i najveća podrška i ljubav koju sam imala! Srećan ti rođendan najdraža moja sestro, šaljem ti zagrljaj bez reči, on će ti najbolje pokazati koliko te volim!

Ja znam da me voliš kao što ja tebe volim! Ali ipak moraš da priznaš da si svesna da te ja volim malo više, učini mi još samo toliko malo, kada si mi već dala najviše i najbolje u životu, i naučila me da cenim sreću, male stvari, ljubav i dobrotu! Volim te i hvala ti na svemu! Tvoja malo mlađa sestra!

Doći će vreme, da svaka svojim putem krene,
Nama ne trebaju uspomene, jer uspomene su za rastanke,
Mi smo jedno srce i samo jedna duša, tu nema premišljanja, tu ti nema stanke,
Da si na kraju sveta, ja te u oku čuvam, i ne dam tebe nikom!
Srećan rođendan ti želim, i volim te srcem celim!

Rođendan još sto godina slavila,
I najbolju tortu ko i do sada pravila!
Danas je meni najlepši dan, sestra moja, duša moja,
Slavi rođendan!

Da li je ovo došlo proleće? Ne ono još neko vreme doći neće,
Pa zašto sunce tako veselo sija? Jer rođendan danas slavi moja sestra najmilija!
Srećan rođendan najdražoj sestri na svetu!

Danas je super dan, mojoj sestri rođendan! Budi mi zdrava, radosna i sretna! Neka te prati svaki uspjeh, da se provodiš i imaš para! Da pronađeš ljubav života i da ti svaki dan bude ljepota! Sretan ti rođendan! Voli te starija sestra!

Neka ti se ostvare sve želje na ovaj dan. Koji god želiš neka ti se ispuni san? Zamisli želju i puhni u svjećice! Najbolji rođendan ti želim, moja srećo! Voli te seka!

Ti si moja sestrica i moja najbolja frendica! Volim te najviše na svijetu i želim ti dug i vesel život! Želim nam još puno zajedničkih provoda i ostvarenje svih želja! Sretan ti rođendan sestro mila.

Uvijek si bila mila, kod mene si uvijek svoje tajne krila, niježna, a u volji snažna, ne postoji osoba koja bi meni bila više važna. Sretan ti rođendan, seko moja draga!

Ostani uvijek tako draga i posebna, jer ja od tebe bolju osobu nisam upoznala. Ostani takva kakva jesi, i budi sretna gdje god da si. Voli te seka tvoja i želi ti sve najljepše za rođendan!

Klasične rođendanske čestitke za sekin rođendan (TOP 10)

Klasicne Cestitke Za Sestrin Rodjendan
Klasične čestitke za sestrin rodjendan

Znam da na svetu nema boljeg i iskrenijeg prijatelja od sestre, a uz sve to si ti i najbolja sestra na celom svetu. Voli te tvoj mlađi brat, i želi ti sreću veliku kao tvoje srce i kao ceo ovaj svet.

Kupila sam ti ogledalo, da shvatiš koliko si posebna i divna, jer ja to rečima ne mogu da opišem. Srećan rođendan najboljoj sestri, volim te puno!

Uvek si bila draga i mila, kod mene si uvek svoje tajne krila, krhka i nežna a u volji snažna, ne postoji osoba meni više važna. Srećan rođendan sestrice!

Hvala ti što me bodriš kad je najteže, za svaku reč koja me oraspoloži kad sam tužna, za svaki savet i lepi trenutak koji provedemo zajedno… Za svaku glupost koju si mi oprostila. Hvala ti što postojiš i što si tu za mene. Srećan rođendan seko, volim te najviše na svetu.

Moj si oslonac, podrška prava, zato ti želim da budeš zdrava, da budeš uvek, ko’ i do sada, u srcu vesela u duši mlada. Srećan rođendan sestrice moja!

Sećam se još kad sam bila mala, ti si me podigla kad god sam pala. Čuvala, štitila, utehu pružila, uvek nasmejala, nikad rastužila. Srećan rođendan sestrice!

Prijatelji dolaze i odlaze, ali moja sestra je uvek tu za mene i kada je lepo i kada je teško. Srećan rođendan, volim te najviše na svetu.

Hvala ti na svemu sestrice mila, što si mi uvek sobu pospremala. Sad te nema uz mene tu, i zato sam u bankrotu, nemam novaca da ti poklon kupim ja, pa ti želim da ti u životu samo sunce sja. Srećan rođendan najdraža seko!

Šaljem čestitku od pola metra, rođendan slavi moja sestra. Želim ti svu sreću ovoga sveta, da imaš sve što poželiš, i malo meni udeliš. Srećan rođendan seko

Iako sam stalno morala da pazim na tebe i na sve tvoje nestašluke i da čuvam tvoje tajne, i sada znam da nema ničeg lepšeg kada te mlađa sestra iskreno zagrli i kada znaš da se na tebe neko baš iskreno oslanja u životu. Srećan rođendan, ti za mene i uvek moja malena i najdraža sestrice.

Lijepe i nezaboravne poruke za sestrin rođendan (TOP 10)

Lijepe Odabrane Nezaboravne Poruke Za Rodjendan Sestrin
Lijepe odabrane i nezaboravne poruke za rodjendan sestrin

Šta želiš da ti se ostvari na ovaj dan? Samo zamisli i stvorićemo zajedno! Sve najlepše i najbolje bi tvoj brat za tebe dao. Jesi dosada, jesi zvrk pravi, ali brat nikog ne voli tako da gnjavi! Želim da znaš da sam za tebe uvek tu, i u dobru i u zlu! Nije fraza, nije šala, volim te, ludice mala! Srećan ti rođendan

Na današnji dan se rodila moja najveća dosada i radost! Želim ti da usrećuješ svakog kao što usrećuješ mene! Sestra kao ti se više ne rađa! Ko bolje ume sa mnom da se posvađa? Ali me isto tako i ne smiri niko! Voli te sestra, evo ovoliko! Srećan ti rođendan!

Ja ću uvijek da te pazim i da ti pomognem kada treba da pronađeš pravi put u životu! Nikada te neću iznevjeriti i nikada na tebe neću biti ljut! Sretan ti rođendan sestro moja!

Divno je što imam nekoga tko me iskreno voli i shvaća. Hvala ti što si tako draga osoba i ostani najbolja seka zauvijek! Sretan rođendan mojoj divnoj seki.

Za tvoj rođendan želim ti veliko veselje i veliku sreću. Ako netko zaslužuje da bude najsretniji na svoj rođendan, onda si to upravo ti! Sretan rođendan, sestro moja.

Ti si dobra osoba, iskrena frendica i predivna seka. Svijet je bolje mjesto jer si ti u njemu. Sretan rođendan mojoj najdražoj seki koja uvijek donosi radost i smijeh u moj život.

Neka bude pred tobom ljepša i vedrija godina. Neka ti se svi snovi ostvare i svaka želja ispuni. Sretan ti rođendan!

Ti si moja sestra, moja najbolja prijateljica i moj anđeo! Volim te najviše na svetu i želim ti dug i lep život! Želim nam još mnogo zajedničkih avantura i ostvarenje svih želja! Srećan ti rođendan, sestrice!

Hvala ti što me trpiš i paziš na mene sve ove godine, hvala za sve nestašluke i ludorije. Hvala što postojiš i što me ispunjavaš dobrotom. Hvala ti što me činiš boljom osobom. Srećan ti rodjendan!

Nema tog stiha i te želje koji mogu da opišu koliko sreće ti želim! Volim te najviše na svetu, sestro moja! Srećan ti rođendan!

Stihovi za sestrin rodjendan

Stihovi Rodjendan Sestra
Odabrani stihovi za sestrin rodjendan

Sestrice moja, dušo moja, ti si lepa poput duginih boja,
Ti si moja mala maza, srce moje, za tebe bih dao sve svoje.
Ti si moja sestra jedina, nežna, poput belog krina,
Ti si draga biću mom, bez tebe prazan je naš dom.

Puno volim seku svoju, zajedno smo u svakom boju,
Zajedno se borimo, zajedno živimo, našoj sličnosti se uvek divimo.
Pored svega, volim te puno, sele moja, života mog kruno,
Želim da u srcu imaš čitavu planetu, volim te sestro najviše na svetu.

Kako vrijeme prolazi, osjećaj neki do mene dolazi,
On mi nešto čudno kaže, dobro znam da osjećaj ne laže.
Šta mi je pričao on sada ću vam reći,
pričao mi je nešto lijepo, pričao je o sreći,
Rekao je da si ti najbolja moja seka,
rekao mi je da te volim i poštujem dovijeka.

Najbolja na cijelom svjetu je moja seka,
Njena duša je kao pamuk meka,
Njeno srce je čisto i nježno,
Puno je volim, jer to je neizbježno.

Seko moja lijepa i bajna,
Tvoj osmijeh me raduje i veseli,
Mogu ti reći da si osoba sjajna,
Moje srce želi sve sa tobom da dijeli.

Ti si uvek bila i draga i mila,
Uvek si u mome srcu svoje tajne krila,
Ne postoji niko drugi ko je meni tako važan,
Želim ti da uvek budeš jaka, kao tvoj brat što je snažan!
Srećan ti rođendan, volim te najviše, sve što te zabolelo nek se odmah zbriše!

Ne postoji osoba na svetu, koja je meni kao ti važna!
Srećan rođendan najboljoj sestri, da ti samo osmeh lice krasi,
Gde god bila, ti presrećna da si!

Znaš da nemam para da ti poklone kupim ja,
Ali svu ti sreću želim, nek ti sunce stalno sja,
Oblak nikad da ne nosi kiše, da te nikad tužnu ja ne vidim više
Nemam reči koje mogu da opišu, koliko mi značiš,
Svakim danom sve više i više!
Srećan rođendan najboljoj sestri na svetu!

Ne treba previše trošiti reči, jer u njih sva ljubav ne može da stane,
Želim ti samo sve najbolje od srca, i kada se smrači, i onda kad svane,
Nemoj da brojiš nove dane, sa svakim je ljubav moja prema tebi veća,
Ti znaš d ate volim, da si sunce moje, ti si moja sestra, najveća si moja i radost i sreća!

Samo tvoje iskreno srce, nek te na dalje kroz život vodi,
Ostani večno mlada i lepa, sve što zaželiš nek ti se dogodi!
Srećan rođendan najboljoj sestri!

Pored tebe sunce ostaje bez sjaja, neka tvojoj sreći nikad nema kraja,
Danas sestro mila tvoj je divan dan, od srca ti želim srećan rođendan!

Danas je najlepši dan, sestri je mojoj rođendan,
Uvek si najdraža bila, smerna i lepa, dobra i mila!
Ostani uvek vedra i čila, kroz život samo nasmejana bila!
Srećan rođendan, želim ti sve najbolje svaki sledeći dan!

Ja samo za tvoj rođendan, imam jedan baš predivan plan,
Da tebi poklonim zvezde, da ti uberem cveće, da ti otkinem od sunca zrak,
Ipak neka, to je nekako za tebe malo, poslaću ti ja sutra jedan tajni znak,
Staviću ti u pismo, svog srca otisak, da znaš koliko te volim, koverat će biti lak!
Volim te najdraža sestro moja, i neka je najveća sreća tvoja!

Čestitke za rodjendan starijoj sestri ( TOP 5 )

Sretan Rodjendan Starijoj Sestri
Poruke i čestitke za rodjendan starijoj sestri

Seko moja, moja srećo, mnogo mi je lakše kada svoju muku podelim sa tobom, ti si osoba koja me razume i sa kojom mogu da podelim sve i prema kojoj ću uvek biti neograničeno iskren. No, sada je došlo vreme za zabavu, veselje i radost, budi srećna i opusti svoje telo, pred tobom su bezbrižni dani, iskoristi svoju mladost. Uvek imaj na umu da te neko voli više od svega, ti si u mom srcu i drago mi je što sam te u njemu zaključao. Želim ti srećan rodjendan!

Kraj tebe se uvek osećam sigurno i bezbedno, ti si moja jedina i starija sestra i tvoje prisustvo u mom životu je nešto zaista značajno. Ti si mi uvek govorila da u životu moram biti pravi borac koji je hrabar i koji se svim silama bori za sebe i u to ime želim da ti svaka životna borba donese puno sreće i uspeh. Kao tvoj mladji brat želim da ti poklonim svoje srce i u njemu puno nežnosti i topline, neka ti je srećan rodjendan seko!

Sestro moja, ti si od mene starija par godina i uvek si važila za osobu koja je mudra i koja dobro zna da proceni svaku životnu situaciji. Imati takvu sestru znači imati sve što je potrebno za normalan život pun sreće i radosti. Drago mi je što te imam, ovaj život je sa tobom puno lakši i bolji i zbog toga želim da uvek budemo u dobrim odnosima. Pred tvojim vratima je najsrećniji dan u tvom životu, pred tobom je tvoj rodjendan i želim ti da se izvanredno provedeš i zabaviš. Neka ti je srećan rodjendan!

Seko moja, želim da znaš da si ti uvek za mene bila životna učiteljica, uz tvoju pomoć sam otkrio i upoznao sve tajne ovoga sveta i života. Uvek sam mogao da računam na tvoju nesebičnu pomoć i to je nešto što mi je značilo, nešto što mi je davalo vetar u ledja. Tvoj sam mladji brat i imam veliku želju da ti danas poželim sve što tvoje srce želi i nestrpljivo iščekuje. Neka ti ovaj dan bude suncem radosti obasjan, želim ti srećan rodjendan!

Bio sam veoma mali kada si mi rekla da ćeš se uvek brinuti i starati o meni, taj trenutak je ostao urezan u mojoj memoriji i nikada neću moći to da zaboravim. Hvala ti za sve što si uradila za mene i obećavam da ću ti sve to vratiti i pozlatiti. Volim te najviše na svetu i najiskrenije želim da ovaj rodjendan ispuni sve tvoje želje i sva tvoja očekivanja. Šaljem ti poljubac i od sveg srca ti želim srećan rodjendan!

Čestitke za rodjendan mladjoj sestri ( TOP 5 )

Srecan Rodjendan Mladjoj Sestri
Srecan Rodjendan Mladjoj Sestri

Kao tvoj stariji brat moram se truditi da uvek na tebe ostavim pozitivan utisak i zbog toga ću ovog dana biti beskrajno veseo i srećan. Bez ikakvih sumnji, ovaj dan je prelep i draocen za našu porodicu i moja jedina želja je da potraje večno. Lepa moja sekice, neka najlepša osećanja ovoga sveta bude smeštena samo u tvom srcu, želim ti sve najbolje i najlepše. Srećan ti rodjendan!

Sestro moja, moja mezimice, kada rukama dodirnem tvoje nežne obraze tada znam zbog čega živim, tada znam da u životu nisam usamljen i bespomoćan. Ti si moj štit od usamljenosti i nemoći, ti si moje sunce milo i učiniću sve što treba da tvoja sreća poraste sve do neba. Neka ti ovaj dan pruži sve ono o čemu si dugo maštala, želim ti da doživiš i osetiš najlepše čarolije. Neka ti je srećan rodjendan!

Seko moja, princezo moja nežna, nikada neću dozvoliti da zrno prašine ili nečistoće padne na tvoje nežno i belo lice. Ti si za mene nešto što se mora čuvati i braniti, čak i po ceni života, ti si deo moje najbliže porodice i ta činjenica me uvek čini ponosnim. Čitav život je pred tobom, uvek budi strpljiva i trudi se da svaki tvoj životni korak bude što kraći i pametniji. Neka ovoga dana nebo bude otvoreno za sve tvoje želje, svim srcem i svom dušom ti želim srećan rodjendan!

Nikada mi tvoje društvo nije smetalo, uvek sam voleo da ti imam kraj sebe i da sa tobom delim dane svoga života. Naša porodična ljubav traje još od dana kada nismo ništa znali osim da se igramo i da pravimo nestašluke i jačina veze izmedju nas nikada nije promenila svoj intezitet. Sve to je veoma lepo i želim da ti ovaj rodjendan bude najlepši rodjendan koji si ikada slavila. Kada pomisliš rodjendansku želju, jedno pucketanje mojih prstiju biće dovoljno da ti se ta želja ostvari. Čestitam ti seko rodjendan!

Voljena moja sestrice, ti si veoma mladja od mene i voleo bi da sa tobom podelim bar deo svog životnog iskustva. Znaj da je život put koji te može odveći svuda, ali i koji može da te ostavi tamo gde ne želiš da budeš. Želim ti da uvek budeš tamo gde je tvoja sreća, želim da u tvojim venama uvek bude vrela krv mladosti. Neka ti je srećan rodjendan!